Feb 27, 2010, 9:26 AM

Метаморфоза 

  Poetry » Humour
1101 0 18

 

МЕТАМОРФОЗА

 

Телефонът звъни.

Скачам в същия миг,

като котка, надушила птиче

и любимият глас

ме погалва завчас

със обичното: ”Как си, момиче?”

Само две-три слова,

но ми стига това!

Телефона оставям на мира

и замър-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-квам без глас

във блаженство тогаз

като котка, наяла се с риба.

 

                                                       Мадрид, 2003 г.

© Петя Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??