Sep 27, 2005, 2:52 PM

Метаморфоза 

  Poetry
738 0 1

 

 

Странна е магията на времето -

преобразува любовта!

И вместо нея неуместно

и някак много бавно

се намества бремето

на безразличието и умората.

 

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??