Nov 14, 2008, 9:39 AM

Метаморфози 

  Poetry
440 0 11

Следобеден сън. Тишина.

Красота е навлязла в мойта душа.

Дишам различно и малко се плаша,

дали е случайна тази нагласа.

 

Боя се очи да отворя накрая,

да не прогоня тази сладка омая.

Само се моля твърде усърдно -

да вярвам в себе си толкова твърдо.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??