Светлинен лъч
в тъмното небе
дойде и в миг
порази
невярващи души.
О, души - човешки - земни,
прогледнете -
слепци - вековни,
погледнете в тоз
лъч светъл,
искрящ,
еднолик,
наречен Бог - през вековете земни.
Лъч, ти сило неземна,
поспри, подай стрели
седемцветни,
и пробий таз тъмнина вековна,
в човешките невярващи души.
И нека Бог възхвали
тоз чуден миг,
светъл и искрящ,
и той в Любов се нека
претвори,
във всяко човешко същество!
1994г.
© Сириус Надежда All rights reserved.
С обич мило момиче!