May 6, 2008, 10:51 PM

Миг в полунощ! 

  Poetry » Love
562 0 2
Красива и омеайна бе ти в тази лунна нощ,
стоеше пред мен и аз не знаех какво да кажа.
Вгледах се в честните ти сини очи, за да видя,
но не можех да ги обикна, защото вече бяха мои.

Стояхме ти и аз, вглеждайки се един в друг,
искахме да си кажем толкова много неща без думи,
ала не можехме да започнем, защото ни бе трудно.
И въпреки всичко, нашите погледи ни казаха всичко,
всичко, което искахме да знаем един за друг.

Две сълзи отрониха се от твоите нежни очи,
а аз понечех да ги изтрия с целувка една,
за да мога да отпия от твоята болка, която имаше в очите.
И сякаш този миг в полунощ щеше да продължи дълго.

Вглеждайки се в очите ти, аз видях, че твоето сърце тъжи,
а ти видя в моите очи, че те обичам още по-силно и от преди.
И в тази нощ аз и ти се сляхме в едно за цял живот,
и така всяка нощ ти и аз имахме само този миг в полунощ!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • искахме да си кажем толкова много неща без думи

    понякога вълшебство на любовта се крие в очите на човека, когото обичаш и тогава думите са наистина излишни... само развалят магията Много хубаво
  • Хубав стих!Поздрави!
Random works
: ??:??