Sep 6, 2018, 12:41 AM

Мигове 

  Poetry » Love
486 4 5

Не ме оставяй нецелунат никога! 

Ти чуваш ли, разбираш ли изобщо? 

Защото чувствам се такъв - несигурен 

и после вътре в мене става лошо... 

Не ме оставяй непрегърнат, моля те! 

Ти знаеш как, и без да ме докосваш. 

Една сълза от тези, моите 

щом падне, ще потъне остров. 

Защото тя е моето спасение. 

Със нея те обичам. Със душата! 

Горчивото е страшно наводнение. 

Потоп от мъка. После - тишина... 

Сега ме имай! Аз съм ти човека. 

Това сърце все още ли да страда? 

Жените без такова ме направиха поет. 

И всеки стих превърна се във рана... 

Не ме оставяй необичан никога! 

В една секунда даже не посмявай! 

Защото аз съм сътворен от мигове. 

И всички те - любов за изживяване... 

 

Danny Diester

03.06.2018

Toronto, Ontario, Ca.

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??