Apr 5, 2011, 7:50 PM

Милостиня за чуждата 

  Poetry » Love
888 1 7

 

 

 

 

 

Сама сипвам солта. Нямам нужда от помощ.

И на болка търпя. Мазохист по природа...

Споко, нямаш вина. Ти си чист и невинен.

Аз съм твърде сама и това ме убива.

 

Ти не чувстваш тъга. То не е и нужно.

Да поискам ръката ти? Милостиня за чужда...

Продължавай по пътя си, нямаш право на грешки.

А пък аз ще се лутам в опит луд да те срещна.

 

Сама сипвам солта. Болката ми е пристан.

Не разбираш това. А за мене е истина.

Споко, нямаш вина. Ти си твърде далечен.

Няма да съм товар и с любов да ти преча.

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??