Jul 22, 2008, 7:33 AM

Милувам те... 

  Poetry » Love
794 0 6

Влудено утрото

в косите ми заплита грях,

поклащайки телата

в едно със лодките на кея

с ритмичността и вик на сладострастие.

Изпивам те с език

с полепнал светъл пясък,

оставайки следа

във вдлъбнинката на гърдите.

Покръстила душата си следя

извивките на тялото,

разкъсвайки те с жар

зова те, прекъснато във име.

За първи път

събрана съм завинаги,

милувайки те

ти дарявам мен,

макар загубвайки те

в бъдното ми утре...!

А то осъдено е в правило -

да съм сама

под вятърните мелници!!!

 

29.06.2008 г.

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??