Feb 23, 2013, 1:35 PM

Мое голямо момиче 

  Poetry » Love
1358 0 8

Мое голямо, сърдито, момиче,

моя нежна красавице бяла,

не сърди се... аз те обичам,

колко огън в сърцето си сбрала.


Моя прелест, сладка измамо,

пак ли бродиш в душата ми нощем,

за да дириш постеля за двама

във света, в който има ни още?


Ех, магьоснице! Чудна... вълшебна,

как ме багриш с очите - морета

и разплискваш в прибоя си тръпки

на безбройни, любовни, парчета!


Моя капчице пролетна радост,

с цвят опиваш ме... блажена магия,

разлюляла мечти до безбрежност -

ти жена си ми, страст и стихия.


Мое голямо, сърдито момиче,

моя болка и приказка свята,

усмихни се... аз те обичам,

днес и утре... докрай на земята!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??