Dec 3, 2008, 8:30 AM

Моето коте 

  Poetry » Other
1066 0 5

Моят пухкав котаран
много обича белите.
Със своите мънички нокти
смъква тапетите от стените,
после на масата скача,
стъпва във пълната чиния,
обръща  чаша след чаша -
колата си не мога да си пия.
Слушай, мой котаране,
трябва ти да мируваш,
защото лошо ще бъде -
ти на снега да зимуваш.
<------(Това е моят непослушен котарак)

© Габрела Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??