Jul 5, 2009, 6:20 PM

Моето Лято 

  Poetry » Love
645 0 14

Удави ме отново с водопад от коси!

Погали ме с кадифени ресници!

Цвят на поляна от тебе струи.

Плитка разплиташ, безумнице...

 

Подари ми аромат на узряла лоза,

под звездиците прелестно ясни!

Искам само в теб отразена луна!

Омагьосай ме с парещи ласки!

 

Маслото в кандилцето...Мъничко. Свято...

Четири стъпки, а една е пътечката...

Остани си завинаги моето Лято,

под съзвездие Голямата Мечка!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??