Feb 23, 2014, 12:05 AM

Моето писмо 

  Poetry » Other
1285 0 8

 

                                                                                         "...това е моето писмо до света,

                                                                                                                        който никога не ми отговори."

                                                                                                                                                                      Е. Дикинсън

                                                                                                                              

                                                                                                                                                   

 

Появих се като

всеки стрък живот

и израствах кротко

докато сънувах

докато вън децата

прекатурваха света

преобръщаха го толкоз пъти

колкото звезди

съм виждал на небето

отново и отново

докато свикна

с този грохот

затворен вътре в мен

грохот като нечий глас

непознат и топъл

като прегръдка на приятел

на свечеряване

когато всичко ни прощават.

 

 

© Анжамбман Анапестов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??