За една усмивка, на мене посветена,
аз красиви думи бих редил,
за твоята любов, на мене подарена,
най-нежния стих бих ти посветил!
За две очи, копнеещи сега за мен,
океан от тъмнина бих сам преплувал,
за твоята прегръдка в утрешния ден
като скитник аз бих зимувал!
За твойте думи, тихо неизказани,
аз всичко бих ти обяснил
и мойте тайни, никога на никого неказани,
аз бих ти споделил.
о3.VI.2009 г
© Илия Кузев All rights reserved.