Jul 3, 2009, 3:50 PM

Моите битки 

  Poetry
609 0 10

Моите битки

 

 

Колко битки  сам съм водил

в името  на истина    една

Долини от  мъки  съм пребродил

и не намразих таз страна.

 

Неразбран,  далеч прокуден

слънце  до зори  съм  чакал.

Не проклинах пътя труден

и  неутешимо не съм плакал

 

Във всяка  схватка люта.

борил съм  се със сърце.

Истината  да   не   е  оплюта

следван от истински мъже!

 

Истините търсех строго

докосвайки не  едно и две сърца.

Раните станаха ми тъй  много,

че от кървящи  истини ще си умра!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??