Jun 4, 2020, 8:02 AM

Мой безкрай 

  Poetry » Love
808 0 1

Безкраят е в онази стая,
на счупения ти диван.
На водка и на дим ухае,
На отчаяние. И плам..

Безкраят е в ръцете ти под душа,
и в капките по моята коса,
из песен, която никога не слушаме...
По ризата, която разкопчавам.

Безкраят е някъде по тавана,
който така и не видях,
докато рисуваме се двама,
в нюанси от наркотичен грях.

Безкрай е, когато спирам времето
и въздуха около мен изтривам,
дълбоко спомена, за да поема.
И сладко е. Нищо, че убива.

 


09.05.2020г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??