От хорски приказки убита съм
но ти пак си моята опора
дори оттам откъдето няма връщане
аз пак те търся и пиша за теб.
Стори ми магия, мой гидийо,
и никой не може развали я
в мислите си аз пак се връщам
към теб и твоето обичам те.
И потъвам в нечия реалност
и горя в пожари нощни
когато в сънищата се връщаш
и тихо. нежно молиш ме за прошка.
© Дафина Николова All rights reserved.