Jun 7, 2007, 9:34 AM

Мой МИГ 

  Poetry
518 0 9

Ела,
пресипнал миг от вечността ми!
Ела да те позная.
Като СМЪРТ!
Ела,
с пробито звездно наметало,
през тръните по земния ми път!

Ела,
целунат миг от любовта ми!
Ела да те разбуля
като СТИХ!
Ела,
да се жигосаш по плътта ми,
претръпнал от превричане,
МОЙ миг!

Ела,
премръзнал миг от горестта ми!
Ела да те завърна
на СМЪРТТА!
Ела,
за да преминеш, да престана
да вярвам във безвременни
НЕЩА!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??