Mar 4, 2011, 6:08 PM

Може би 

  Poetry » Other
561 0 0

Може би в тълпата аз те търсех,
в душата си накрая те открих.
В мечтите си, когато волно реех,
видях те в поредния си стих.

Дори понякога да ме поднасяш,
аз виждам - правиш го с добра душа.
Често в нея сладко ме потапяш,
сърцето искам да ти утеша.

По пътя всеки среща хора разни,
но не на всеки може да се довери.
Нима с думите кичозно мазни
една душа ще може да се покори.

Местенцето в сърцето ще я чака,
търсило в годините една мечта.
Но само в него е кодиран знакът
на мига - кога да дойде обичта.


18.02.2011г.

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??