Apr 11, 2013, 6:13 PM

Молещо сърце 

  Poetry
704 0 0


Отивай си! Не мога да те спра! 

Не се завръщай никога обаче! 
Ще чакам в друга обич да горя!
Не иска пак сърцето с теб да плаче ! 
 
Тогава ще се върна, пак онази,
Която някога обичаше с очи,
Ще литна, а душата ти ще плаче
В краката ми. И ще боли! 
 
Тогава болката ще пие,
Ще се опие от скръбта,
Ще каже лесно думи тежки,
Изпила всичката тъга. 
 
А то, сърцето, ще се моли 
Във името на любовта
"Подай ми чаша от неволи, 
Но само не и самота"! 

© Маргарита Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??