Петък, тринайсти е още на власт.
Моля не мигайте, в профил, в анфас.
Да си отива доволен, благат,
моли се беден и брат му богат.
Който нрава му познава чепат,
мъчи се да го прекрачи с шпагат.
Който нехайно минава му път,
му се върти наобратно светът.
Имайте, значи, върховен респект
всички към този фатален субект,
в джобче си носи съдийски картон,
жълт и червен, и със стъпка от слон
щом се разминете, плюйте назад–
пак ще го срещате в бъдещ формат.
© Светличка All rights reserved.
Благодаря, Силве, и само добър късмет да ви носи! 🍀🍀🍀