Aug 26, 2007, 12:36 AM

Момиче с две лица 

  Poetry
699 0 10

Момиче с две лица. Това съм аз.
Ту съм смела и добра.
Ту в душата ми бушуват
мъка и тъга.

Смея се на всеки спомен сив.
Не смятам, че е нужно да почерням
останалата част от моя стих.

Весела, безгрижна и добра.

Такава съм аз,
приятелка на пролетта.

Със зимата отчасти съм добра,
но все пак лятото е в моята душа.
Рядко, но се случва, щом сълза отронят моите очи,
трябва да призная, единствено есента ще ме навести.

Благодарна съм, че момиче съм с две лица.
Макар в сърцето ми да има мъка и тъга,
все пак преобладават радостта и наивността!
 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??