Mar 2, 2007, 10:50 AM

Монолози от пепел и мраз 

  Poetry
728 0 4
      
 

            Празна е, празна е мисълта ми,
            живея твоя свят,
            алчна и единствена ревността ми,
            дава отговори на моя бяг...
 

            Далеч от прозрачната магия,
            аз дишам с умора,
            карамелени спомени ревнувам и крия
            тук, далеч от ледената ти отрова...
 

            Колко пъти я презирах,
            не е каквато исках аз,
            вината твоя свят бележи. Спирах,
            умирах, питах, изгубих се в                                                                       
                           монолози от пепел и мраз.

© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??