Sep 27, 2008, 3:58 PM

Морето болка не изпитва 

  Poetry
697 0 6
Едно море, изплетено в тайни
за влюбени и ранени души.
За чувства слаби и за чувства крайни,
като хляб с него и ти се нахрани.

Море красиво за много жадни,
море, което виждало е какво ли не.
На влюбените целувките омайни,
на самотен мъж разбитото сърце.

Море, което знае твърде много,
море, обичано от хиляди сърца.
Плували са в него много грешни
и други, по-чисти от сълза.

Но морето болка не изпитва
(за разлика от моето сърце).
И когато някой го обикне,
все към него го влече...

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??