Aug 25, 2013, 3:40 PM

Морето ни запозна 

  Poetry » Love
758 0 2

Морето пак при теб ме връща,

вълните нежно ме прегръщат.

В нощите луди огън запалихме

и двама с теб от любов изгаряме.

 

И в слънчев ден, и в дъжд пороен

денят е тъжен и спокоен.

Без теб не мога аз да заспивам,

без твоите ласки в нощта умирам.

 

За теб да бъда буен огън,

да бъда луда морска буря.

Морето с теб ни запозна,

нашата обич - съдба е тя.

 

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??