Mar 31, 2018, 10:59 AM

Морето в мен 

  Poetry » Love
938 0 1

Сънувах сън и се събудих.

Прекрасно беше,

защо не продължи?

По пясъка горещ

аз боса стъпвах,

достигнех ли брега,

с водата се докосвах.

О, чудно беше.

Защо не продължи?

Водата топла,

мека и прозрачна.

Когато се събудих,  те видях –

усмивката ти – залив на море,

прегръдката ти – топлите вълни.

 

© Стефка Брайнова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??