Nov 10, 2009, 9:01 AM

Морски свят 

  Poetry » For kids
585 0 1

           МОРСКИ СВЯТ

 

Гмуркам се в морето

Със шнорхел на лицето

С бутилка на гърба

Плувам към ръба

 

Падината е голяма

И какво ли в нея няма

Морска звезда чудата

Усмихва ми се във водата

 

Рибки разноцветни плуват

Интересни фигурки образуват

Коралите цъфтят безчет

И украсяват дъното навред

 

Октоподи два закусват

Морски кончета препускат

И акула се задава

Над скалата наблюдава

 

А русалката красива

Ми подава мида сива

И показва ми навред

Съкровища от кораби безчет

Омайва ме със песен

Че морският свят е чудесен

 

© Милена Карагьозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??