Oct 23, 2019, 6:57 PM

Морския залив 

  Poetry » Other
414 0 1

Морския залив

 

Над морския залив вали тишина,

всичко там потънало е в самота!

Вълните самотно стигат брега,

не играят пенливи, дойде есента!

 

Над морския залив се спуска тъга,

тя гъста и сива е като мъгла.

Самотни чайки раздират въздуха ,

няма я веселата глъч на брега!

 

Над морския зялив слънцето не блести така,

мрачно е, сиви облаци гледам на небето.

Вървя и вълните нежно галят моите крака,

довиждане не сбогом си вземам с морето сега!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??