Dec 6, 2008, 8:45 PM

Моят номер 

  Poetry
593 0 1
Имал си ме? Не, не си.
Дори не се почувствах обладана
и къдравите ми коси

не заради твойте напъни са разпиляни.

 

Опитах те, но не запомних
блудкаво безсолния ти вкус.
Надраска ме с усилия огромни,
но графитите ти лесно се замазват с пръст.

 

Не си длъжен в душата ми да се впишеш,
но за задоволство нямаш повод
и докато на пръсти се обличаш,

моля те, не питай за моя номер.

 


Моят номер е бързо да ми омръзвате,
ти и човекоподобните ти другари,
изпразнени, но на пиедестал се вързали.
Принцеса или уличница - никоя жена не е тъй лесно да се притежава.

 

06.12.2008 г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??