Apr 8, 2009, 10:12 AM

Моят оптимизъм 

  Poetry
444 0 1

Дълбоко в мен скрит,

на пружинка навит,

от моя мрак изкача, див,

дързък и рошав,

по детски красив - моят оптимизъм.

С дяволити искри в очите

и палава усмивка до уши.

Обличах го в черно и го заключвах в кутия,

исках да го пречупя и да го надвия,

но той оцелява и в най-тежки дни -

по-шарен пред мен е дори от преди.

 Хванал палитра и четка в ръка, рисува...

и аз виждам пак цветен света.

     

 

© Калина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубава енергия носи стихът ти, браво!
Random works
: ??:??