Моята любов
Любовта сладка прегръщам
и назад във времето се връщам.
Към щастливи дни се устремявам
и със спомени се забавлявам.
Там ние двама щастливи бяхме
и приятели вечни да бъдем щяхме.
След време любовта прекрасна
се превърна в афера страстна.
Изминаха месеци, години, векове
и излезнаха наяве всички наши ядове.
Карахме се двама непрестанно,
ти реши да скъсаме спонтанно.
Горчиви сълзи по тебе лях
и дните си пропилях...
Любовта не спирам да търся
и сълзите по теб да бърша...
© Ваня Колева All rights reserved.
стремежа към римата убива топлината...
не я гони на всяка цена
поздрави .. хубавичко е давай нататък! {}