Feb 16, 2019, 4:30 PM

Моята обич 

  Poetry » Love
530 1 1

Тази обич странна -

уж по детски, на шега,

май ще вземе да излезе

най-тъжната обич на света.

Тази обич всяка вечер плаче,

а на сутринта избърсва всичките сълзи

и събира сили...цял ден събира сили,

защото знае, че през нощта пак ще я боли.

Тази обич ми идва до гуша.

Тежи ми вече.

Много ми тежи...

И всеки път си казвам, 

че ще я оставя,

но как човек оставя сърцето си, кажи?!

© Александрина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??