Jun 30, 2011, 10:53 AM

Музът ми де е? 

  Poetry
615 0 8

От белотата на листа

ме заболява вляво.

Отвън, мастилена, нощта

разсеяно припява

с гласа на вял, унил щурец,

изгубен сред тревите.

(Нехае малкият наглец,

за думите изтрити)

 

Стои си чист листът проклет,

ехидно се белее,

А Музът, явно, е зает -

безжалостно немее.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??