Oct 3, 2012, 10:13 PM

Мъгла 

  Poetry » Other
478 0 3

МЪГЛА

 

Мъглата гъста и студена

захлупва ни със похлупак.

Седя си тъжна и смирена -

със спомените си съм пак.

 

Животът радостта отне ми

кат' светлината таз тъма.

Да пиша искам аз поеми,

но няма полза от това.

 

Аз вярвам - слънцето ще блесне -

мъглата вечно не стои.

И слънчев лъч ще се оттласне -

да ме целуне, може би.

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??