Jul 4, 2018, 12:57 AM

Мъжки тайни 

  Poetry
206 0 0

Тя е твоята мъжка фантазия -
топла плът, кадифено докосване,
лек парфюм с плодов вкус на аспазия
и безкрайност, и безвъпросие.

В чекмеджето приспива във офиса.
В понеделника още, напрегнато,
бързо включваш служебния джиесем
и поглеждаш дисплея за messages.

Не, не ти е звъняла през уикенда.
Не, не те притеснява с писмата си.
Тя обаче е винаги включена,
за да бъдеш на off-line с вината си.

Тя е твоето бягство във дивото
и развихрена полигамия.
Само няколко часа изригване
без колизии кой кого всъщност мами.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??