Dec 22, 2016, 2:30 PM

Мъката от птичи поглед 

  Poetry » Love, Phylosophy
298 0 1

Чуваш ли плача на небето?
да не би да умря в теб детето?
Не виждаш ли пътя надалеко –
там, де зелено е полето?

 

Стъпки в ритъм се леят,
алени капки песен пеят
за лета и зими красиви
и чувства непокорими.

 

Дали не бягаш от страх,
или страхът вече е плах?
От себе си няма спасение,
само вечно мъчение.

 

Приеми се изцяло,
всичкото душа и тяло.
Тогава назад погледни
и плачи от щастие ти.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прав си. Не можеш да избягаш от себе си. Поздрави!
Random works
: ??:??