Feb 14, 2009, 12:34 AM

Мълчалива буря 

  Poetry » Love
480 0 2

Две души стоят отлъчени

в непозната суета

и мълчат - не са измъчени - 

всеизмерна тишина 

ги разкъсва, после хвърля

в бездната на разума.

Пари там и някак чудно е,

че потъват в лудостта

на ферман от чувства святи -

искрени, но в страх изляти,

лутащи се в ореол.

Танцът им е лек и нежен

и какво, че вътре реже - 

нова болка - сякаш нужна

да разпръсне рутината

на деня... и "слепотата".

Дишат плахо и учудени:

Те ли са...

или са влюбени...?

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Ви мили дами Нека и при Вас любовта да е винаги в изобилие!
  • И какво, че вътре реже...?Казват, че колкото повече боли - толкова Любовта е по-близо...!
    Чудесен стих,Агапея!
Random works
: ??:??