Jul 13, 2013, 8:30 PM

Мъртво вълнение 

  Poetry
552 0 8

Тъгата - мъртво вълнение

във залива на радостта

в най-плитката истина дебне ни -

да ни дръпне в дълбока лъжа.

 

Невинаги можем да плуваме

по вълните на съвестта,

когато изгубим котвата

на дъното на страстта...

 

Невинаги право е правото,

а вината - солена вина!

Вината - мъртво вълнение

във залива на съвестта...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??