Слънчевото утро
празнично настъпва,
греят във прозореца
кубетата на църквата.
За празнична молитва
пеят пак камбаните.
Над храма заблестява
пътеката за Ангели.
Рее се във небесата
ято гълъби крилати.
Бели Ангели долитат -
носят дарове богати.
Нежно ги поглеждам
с обич във очите,
сипят върху храма
сребърни звездици.
Песен чиста, свята
пеят пак камбаните,
в душата си събирам
бели мигове на щастие.
Всеки има своя Ангел , който да го пази в живота.
© Магдалена Костадинова All rights reserved.