Обичам теб. И стихове. Това е.
Дядо Мраз и Дядо Коледа се съобразяват.
Всяка година сменят чувала,
но на мен все това подаряват:
стихче, голямо като света.
От него дори по-голямо!
Да имам,
да имам да си чета,
теб докато те няма.
© Райчо Русев All rights reserved.