Aug 7, 2016, 10:51 AM

На баща ми 

  Poetry » Other
890 1 2

Абсолютна тишина, покой без граници...

Ред сълзи, строени в правилна пътека.

Цял живот, събран на черно-бяла страница,

за последно сбогом. Мъка безутешна!

 

Две ръце, смирено скръстени завинаги.

Две страни студени, ледено-лилави.

Само спомени остават, само минало,

във души, които няма да забравят!

 

Черна пръст - едно нечакано убежище.

Дом без порти и прозорци, без уют.

Несънувано, нетърсено безбрежие:

краен пристан на житейския ти път!

© Люба Георева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??