Apr 23, 2012, 10:08 AM

На безлюден остров 

  Poetry » Love
625 0 0

 

На безлюден остров ти ме отведи,

дето няма хора, само слънце и звезди.

Да се топлим само двама в нощите омайни,

на теб ще призная и най-съкровените си тайни.

 

Виж вълните как заливат онзи коралов риф...

На Земята ли съм, или в Рая? Чувствам, че съм жив!

Залепни за мен като листо в тропическия дъжд,

като непознати - случайна среща на жена и мъж.

 

Затвори песъчънките с топли шепи,

солени устни до мене долепи.

Да спрем за миг времето проклето,

сега и тук, а може би и някой ден и на небето...

 

 

© Евгени Генчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??