Mar 3, 2009, 8:34 AM

***(на чисто) 

  Poetry
675 0 14

 

началото...
душата... помниш ли я...

е вратата чийто праг е истината
понякога ръбата и боляща
но нужна тебе
нужна нам
за да отмерва пулса
на дишащото съществуване
сега и тук
на чисто и просторно
където позволено е
да стъпваш по тревата
да разговаряш с птиците
и да прегръщаш с себе си дърветата

и смисъла която ще завърне
в протегнатата празна длан
ще начертае заличената
с гумата на ничията воля
пътека на живота...
а той е толкова прекрасен

помниш ли... началото?



 

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??