Sep 18, 2014, 10:26 AM  

На Даниела 

  Poetry » Phylosophy
703 0 1

Една жена на петдесет,

запазила във себе си момичето,

усмивка ведра ще ви поднесе

и няма как да не я заобичате.


Една душа добра и нежна,

приятел верен, отзивчив,

изглежда някак  малко тъжна,

защо светът е тъй несправедлив.

 

И нека днес поне да я усмихнем,

да я прегърнем много силно,

Да е щастлива, здрава и обичана

напук на времето дебилно.

 

 

 


24.08.2014 г.

© Красимира Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??