Feb 5, 2010, 9:19 AM

На дъщеря ми 

  Poetry
1125 0 5

На скута ми птица облегна крило,

тъй крехка е, тъй доверчива.

Пред първия полет: нехае за зло

и вяра така ù отива!

 

Внимавам, когато до мен я притискам,

а утре - какво ще я срещне???

Небето е сиво, небето е ниско

за полет безгрижен високо над грешното.

© Цонка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??