Apr 6, 2007, 5:44 PM

На eдин д-р 

  Poetry
690 0 1

Не знаеш коя съм.
Не познаваш мечтите ми,
но очите ти казват,
че прозрял си душата ми.

Срещам погледа мил
и отпивам спокойствие,
а в лика ми унил
се прокрадва усмихване.

Ти ми даде от себе си
и ме върна от Нищото.
Без да искам и моля,
ми прочете и приказка.

И се чудя - измислям ли,
или вярно е - Има те!
В тази бяла престилка
по-достоен от Рицар си!

© Мария Дуплищева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??