May 10, 2018, 3:54 PM

На хвърчилото на спомена! 

  Poetry » Love
309 2 1

Ще долетя при теб
донесен в самотната нощ
от хвърчилото на спомена!

 

Просто дръж връвчицата тънка
на която душата ми лека
се задържа близо до теб...

 

Навивай я нежно,
защото вятърът луд
иска да скъса крилете ми бели...

 

Завържи очите ми с креп!
Ароматът ти ще ме води
към пристана на твоята прегръдка.

 

Стихват бурите някъде там...
и спира дъждът от очите ти.
Колко просто е всичко - Обичам Те!

© Ангел Милев All rights reserved.

На Съпругата ми.

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??