Apr 10, 2019, 6:51 PM

На кея 

  Poetry » Love
233 0 1

                 На кея

     (Лодката на Любовта 2)

 

На кея лодката се поклаща сама,

а беше нашата лодка на любовта!

Прийждат към нея вълна след вълна,

а тя само трепва вързана за пристана.

 

За кратко бяхме заедно в нея двамина,

ти  и аз в нея, време беше но си отмина.

Може би така бе решила нашата съдба,

да остане така празна лодката ни сега!

 

Самотна старата лодка посреща изгрева,

и слънцето и се усмихва,дава и топлина.

Единственна, завързана за него в самота,

очаква ни, търси ни, пази нашите гребла!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??