Mar 8, 2014, 10:55 AM

На лунна светлина 

  Poetry » Love
383 0 2

Усмихва се луната жълта

от своя приказен балкон.

Земята сенките ù гълта

по стар космически закон.

 

И тез усмивки на луната

събуждат младите сърца.

Шушукат сенки по стената

и будят малките деца.

 

По нея влюбени въздишат.

Кълнат се вечер във любов.

По пейки името си пишат

след нощния любовен лов.

 

И там по жълтата пътека

се качват влюбени сърца.

След туй се връщат в стъпка лека

със лунно-весели лица!

 

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??