Nov 9, 2011, 8:39 PM

На майка ми 

  Poetry » Other
460 0 1

Майко мила, в сънищата мои се върни

и със обич безконечна пак ме прегърни!

Много ми е нужна ласката ти нежна,

даже и сега, във мойта зима снежна.

 

Знам, че там отгоре, от отвъдното дори,

ако можеш, ще ме милваш пак с ръце добри.

И за мене с Бог всевишни ще говориш,

да ме пази от злини ще го помолиш.

 

Златна сенчице, единствена и вечна,

обичта ти е голяма и извечна!

С твоя образ аз вървя в житейски друми

и за теб изричам съкровени думи!

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е емоционално!Така силно въздейства!Поздравявам те!
Random works
: ??:??