На моя Джони.
Бе тримесечна Булонка, когато те открих в един от мойте много тежки периоди. С теб увереност и сили за борба добих и преживяхме заедно много неизгоди.
Когато бях тъжна и ти униваше...
изгуби слух, очи, не тичаш, отпадна. C последни сили навярно живееш сега, защото чувстваш, че без тебе ще страдам. ..
Холандия Август 2004 година. България. |
© Пепа Деличева All rights reserved.